Bestuur en Organisatie

Wie werken vanuit de gemeente Zaanstad aan MAAK.Zaanstad?

Bestuur

MAAK.Zaanstad werkt in opdracht van het college en de gemeenteraad van Zaanstad.
Vanuit het college van burgemeester en wethouders (B&W) is wethouder RenĂ© Tuijn verantwoordelijk voor de uitvoering van MAAK.Noord en MAAK.Centrum en wethouder Wessel Breunesse voor MAAK.Midden en MAAK.Zuid.

Zaanse Schans

Organisatie

De uitvoering van MAAK.Zaanstad wordt opgepakt vanuit de vier focusgebieden. Er is in 2017 gestart met drie gebieden: Zaanstad Zuid, Centrum en Midden. In 2018 kwam daar Zaanstad Noord bij. Elk gebied heeft zijn eigen gebiedsmanager. Elk gebied heeft zijn eigen doelstellingen en zijn eigen projecten.

MAAK.Manager

Leontine de Koning- Bruggeman is verantwoordelijk voor alle projecten die onder MAAK.Zaanstad vallen, en stuurt de gebiedsmanagers aan.

Gebiedsmanager Zaanstad CentrumFoto Annette Nicolas Gnodde

Annette Nicolas Gnodde is verantwoordelijk voor het gebied Zaanstad Centrum. Daaronder vallen o.a. het Inverdan-gebied, de Burcht, de Peperstraat en de Russische Buurt.

Neem contact op met Annette

Gebiedsmanager Zaanstad MiddenFoto Gerrie Ruijsink 

Gerrie Ruijsink is
verantwoordelijk voor het gebied Zaanstad Midden. Daaronder vallen o.a. de Kogerveldwijk, het voormalige VVZ-terrein en het Hemmes schiereiland.

Neem contact op met Gerrie

Gebiedsmanager Zaanstad Zuid

Joost Dunselman is verantwoordelijk voor het gebied Zaanstad Zuid. Daaronder vallen o.a. de transformatie van de Achtersluispolder en het Hembrugterrein.

Neem contact op met Joost

MAAK procesmanagerFoto Cristine van der Heijden

Cristine van der Heijden is procesmanager methodiekontwikkeling MAAK.Zaanstad. Zij houdt zich bezig met het "van buiten naar binnen werken" en wat dat betekent voor alle deelnemers.

Neem contact op met Cristine

Gebiedsmanager Zaanstad Noord 

Andjela Kraljevic is verantwoordelijk voor het gebied Zaanstad Noord: het noorden van Zaanstad vanaf de Zaanse Schans tot aan het noordelijkste puntje van Westknollendam. Zij heeft een passie ontwikkeld voor het sturen van stadsvisies en grote herontwikkelingen.

Neem contact op met Andjela 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl