Interactieve kaart

Alle MAAK-projecten op de kaart

Klik en versleep de kaart om alle gebieden te bekijken. Voor meer informatie klik je op een blauwe pin. 

Vraag?

Heb je een vraag over één van de MAAK.gebieden, kijk dan onder organisatie bij de contactpersonen per MAAK.gebied.

In ontwikkeling

De kaart is nog niet volledig; het is werk in uitvoering!

Plan
Hotspot
MAAK.gebied Noord

Inwoners, organisaties en bedrijven van Zaanstad maken samen met de gemeente MAAK.Zaanstad. Ook in MAAK.gebied Noord werken we samen aan een leefbare wijk voor iedereen, met goede voorzieningen, waar mensen prettig wonen en werken. Ook in 2040! Doet u mee?

Hotspot
MAAK.gebied Midden

Kogerveld-­Koog Zaandijk: moderne mix van wonen en werken

Hotspot
MAAK.Centrum Oost

Aan de oostzijde van de Zaan, in het oude stadshart van Zaandam, zijn kansen om beter aan te sluiten bij het centrum van de stad. Het versterken van de kwaliteiten van dit gebied staat op de agenda van de gemeente als onderdeel van MAAK.Zaanstad.

Hotspot
Maak.gebied Zuid

Achtersluispolder, Hembrugterrein en Poelenburg Oost

Hotspot
Hotspot
MAAK.Centrum

Het stadshart van Zaandam is getransformeerd tot een nieuw bruisend centrum met de gracht, panden met Zaanse gevels en het spraakmakende Intell hotel. De komende jaren bouwt Zaanstad door aan een levendig, bereikbaar en bewoonbaar centrum. Het centrum breidt zich steeds verder uit met de nieuwbouwwijk Zaans Hout, ten westen van het station en met de ontwikkeling van Overtuinen ten noorden van het station, tussen de Provincialeweg en de Vaart. Op deze website leest u meer informatie over de projecten in het centrum.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl