MAAK.Zaanstad Nieuws

Nieuwsoverzicht MAAK.Zaanstad

Hoe waardeert u Oud Koog? Vul de vragenlijst in.

Gepubliceerd op 20 december 2022
Afbeelding

Oud Koog kent vele verschillende buurten, gebouwd in verschillende perioden. Daarom hebben ze elk een eigen identiteit. In deze enquête willen we u vragen wat Oud Koog volgens u bijzonder maakt en hoe u de wijk beleeft. Want wie kan dat beter vertellen dan de mensen die in de wijk wonen?

Hoe je de wijk ervaart hangt ook van het weer af. Daarom willen we uw mening niet alleen weten over uw waardering van de wijk. We willen ook weten waar en hoe u die klimaatverandering ervaart.

Team Erfgoed van de gemeente Zaanstad wil graag van u weten wat u waardeert aan de wijk en aan de buurt waar u woont. Ook horen we graag van u wat u merkt van de klimaatverandering in uw woonomgeving. Daarom willen we u vragen om onze enquête in te vullen. Dat kan via de link hieronder. De uitkomsten van de enquête gebruikt Team Erfgoed bij het adviseren over veranderingen en aanpassingen in uw wijk of buurt.

Vul hier de enquête in

U kunt de enquête tot 20 maart 2023 invullen. Het invullen werkt het beste op een computer. De resultaten kunt u rond april 2023  vinden op de website van MAAK Zaanstad, www.oudkoog.nl en erfgoed.zaanstad.nl


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl